عدم توجه کافی به واحد غذا و نوشابه در هتل
ساعت ۱٠:٠٠ ‎ق.ظ روز ۱۳۸٩/٦/۱۸  کلمات کلیدی:

امروزه بعضی از سرمایه گذاران و صاحبان هتل آنطور که باید به غذا و

نوشابه اهمیت  نمی دهند و در گزینش نیرو چندان وقتی صرف 

 نمی کنند . زیرا اغلب به سود زود بازده  توجه دارند و به واحدهای

اقامتی اهمیت می دهند  که این موضوع از نظر اینجانب که سالیانی در

 این صنعت اشتغال داشته ام اشتباه است ،این درست است

که سود اتاق در هتل های 5 و با 4 ستاره بالغ بر 70% می باشد و

سود غذا و نوشابه کمتر از  25%  آن هم غذا و نوشابه هتلی که با

مدیریت علمی و صحیح اداره می شود ، و اما صاحب نظران این صنعت

اطلاع داردند که رونق رستورانهای هتل و میهمانیها و بقیه واحدهای

 اغذیه و نوشابه است که شادابی به هتل داده و هتل را جذاب      

می نماید.همه می دانند که میهمانی که در یک هتل اقامت می گزیند

به محض ورود به هتل و یک استراحت کوتاه بلافاصله چه نیاز دارد؟ به

 یخچال موجود در اتاق و سپس زنگی به روم سرویس و خلاصه سر میز

 بوفه صبحانه یا نهار در رستوارن و .... و امروزه خوشبختانه بیشتر از هر

 زمان در جهان و کشور خودمان کانالهای تلویزیونی به اهمیت غذا می

 پردازند که سالهای دور این چنین نبود. پس نتیجه می گیریم که صنعت

گردشگری در حال توسعه است و دور دوره توریسم می باشد . غذا ی

خوب ، سرویس خوب به جز اینکه هتل را زنده و شاداب و به روز نگه

داشته ،باعث جذب میهمان بیشتر برای اتاق که همان 70% سو د

است می شود . بنابراین در اهمیت و گزینش نیروهای این واحد مهم

،باید بیشتر وقت هزینه شود .

 


 
 
 
>html/>